بایگانی حساب و فعالسازی دوباره
اطلاعات میماند و یک جای فعال آزاد میشود
- «بایگانی حساب» اتصال را قطع میکند، اطلاعات را نگه میدارد و یک جای فعال آزاد میکند.
- حساب بایگانیشده فقطخواندنی است، ولی هنوز میتوانید برای معاملاتش یادداشت و تصویر اضافه کنید.
- «فعالسازی دوباره حساب» آن را برمیگرداند، به شرطی که هنوز جای فعال خالی داشته باشید.
یادداشتها و تصاویر حساب بایگانی هم از فضای ذخیرهسازی ژورنال کم میشوند.
مشکلتان حل نشد؟ثبت تیکت پشتیبانی

